Funderingar kring Gardasildebatten och vaccinationer överhuvudtaget

Posted on september 30, 2011

0


Den senaste tiden har det varit mycket uppståndelse kring förseningen av Gardasil, ett vaccin mot livmoderhalscancer. Tack och lov att den är försenad tänker jag, förhoppningsvis hinner några fler läsa på och ta ett klokt beslut innan det är dags. Media däremot målar upp en hotbild mot unga kvinnors hälsa, som om de skulle hinna dö allihopa innan de får sin lilla spruta. Lyckligtvis finns det några eldsjälar runtom i landet och i världen som försöker sprida information om riskerna, information som läkemedelsbolagen inte nämner något om. Jag uppmanar alla att läsa på och fatta ett eget beslut, ett beslut som grundar sig på olika sorters fakta, inte bara från läkemedelsjättarna. För att göra det lättare för er tänkte jag samla en del information här så har ni allt på samma ställe – med risk för ett lååångt inlägg (men ni som är intresserade läser nog mer än gärna, och de som inte är intresserade läser ju ändå inte…)

Kalle Hellberg är vd för teknikföretaget Maxicom AB i Borås. Han har över 50 års erfarenhet av ”strålande teknik”, såsom radar, radio-tv, röntgen, komradio, mobiltelefoni (bl a som tekniker hos Ericsson i 30 år). De senaste 17 åren har han engagerat sig i ämnet hälsorisker med elektromagnetisk strålning, ett allt mer växande problem för allt fler! Följ Kalles blogg.

Såhär skriver han i sitt senaste nyhetsbrev ang vaccinationer:

Även om vaccinering inte hör till strålningsämnet så kan jag inte låta bli att ta med detta ämne, eftersom propagandan för att unga flickor ska vaccinera sig mot livmoderhalscancer nu går hög. Vad man inte berättar vill jag härmed informera om.

”Jag har i många år varnat min omgivning för all form av vaccinering, detta eftersom all vaccin är kroppsfrämmande ämnen som inte har i våra kroppar att göra, men är en guldkalv för läkemedelsindustrin (kan skapa sjukdomstillstånd som gör oss beroende av ”mediciner” hela livet).

Vi har alla fått inpräntat att vacciner är bra för att förhindra vissa sjukdomar, och att massvaccinering är nödvändigt för att hålla nere allvarliga sjukdomar eller för att helt utrota vissa sjukdomar. En stor majoritet av svenskar väljer att blint tro på myndigheternas propaganda för vaccinering, jag undrar varför (när det finns så mycket varningar)? I TV-Aktuellt kunde vi härom veckan få se intervjuer på gatan med unga flickor som var ”bedrövade” över att Gardacilinköpet hade stoppats igen, en bild som media gärna sprider utan att avslöja riskerna.

Vi som inte vaccinerar oss är ett hot mot mänskligheten, för att vårt beslut är det som kan få en farsot att blomma. Så går propagandan, men är den sann? Så lurade vi blir….missa inte denna, studera kurvorna noga”. (Länken går till en artikel av Torbjörn Sasserson som presenterar sjkdomsstatistik före vs efter vaccin. Liknande kurvor finns även här i bloggen i tidigare inlägg).

Kalle länkar även till en del andra sidor där ni kan söka mer information:

Mammor mot Gardasil 

14 farliga biverkningar av vaccinationer 

Fler biverkningar  Rapporten socialstyrelsen inte vill se och som media mörkar

Vad gör Gardasil?

Cancer och AIDS i vaccin?

Kan vi lite på politiker?

Det här är bara en av artiklarna/inläggen men jag avslutar här så att ni får en liten paus, men fortsättning följer… 😉