Mer om Gardasil – ingen trevlig läsning

Posted on maj 15, 2011

0


Den här texten fick jag i ett nyhetsbrev från Marianne Arnström, en kvinna som föreläser och sprider information om naturliga hormoner. Det är en sammanfattning av en australiensk artikel som finns på Dr. Mercola’s hemsida och jag klistrar in den direkt som jag fick den:

Gardasil, livmoderhalscancervaccinet, rekommenderat för flickor så unga som 12 år, orsakar biverkningar såsom epileptiska anfall och bortdomning, till yrselanfall, svimning och förlamning.

Mer än 17 flickor i veckan i Australien har upplevt sådana reaktioner efter vaccinationen men landets departement för hälsa och åldrande vägrar att avslöja detaljerna om dessa skador.

Vidare, så sent som den 30 november 2007 registrerades 496 biverkningar hos Australien’s Therapeutic Goods Association (TGA). Bland dem hade 468 enbart denna vaccination mot livmoderhalscancer som den enda misstänkta orsaken.

I USA har upp till 1700 kvinnor anmält biverkningar från Gardasil, inkluderat 7 dödsfall.

Till dagens datum har mer än 10 miljoner doser av Gardasil distribuerats världen runt. (gammal siffra)

TGA noterade att säkerheten hos Gardasil har övervakats av myndigheterna i Australien och i andra världsdelar och att biverkningarna stämmer överens med det som förväntas av vilken vaccination som helst.

Min kommentar: Observera att TGA godkänt vaccinet trots att biverkningar förväntats…

Dr Mercola svarar:

Det är utan tvivel många välmenande mammor som blivit lurade, eller åtminstone allvarligt missledda – av Merch, Gardasil’s tillverkare, media, hälsomyndighetspersoner och kanske sina egna läkare – att tro att Gardasil är något bra för deras döttrar.

Men istället för att höra detta om Gardasil som ”läkemedlet mot livmoderhalscancer som vi väntat på länge” så förklarar vi det så här :

Gardasil har förorsakat tusentals allvarlig reaktioner (några av dem dödliga) och din dotter kan fortfarande få papillomavirus (HPV) efter att ha fått vaccinet.

Som Merck’s egna litteratur påpekar skyddar Gardasil inte kvinnor mot några ”icke-vaccin” HPV sorter. Så tillåt mig att upprepa, även om flickorna accepterar riskerna och blir vaccinerade kan de fortfarande få HPV.

Och som artikeln här ovan illustrerar är riskerna av vaccinet betydande och har rapporterats inte bara i Amerika utan också i andra delar av världen.

I Amerika, så sent som augusti 2007 publicerades en undersökning i National Vaccine Information Center som avslöjade följande alarmerande statistik om detta onödiga vaccin, 2207 biverkningar rapporterades. Bland dessa:

  • 5 flickor dog
  • 31 fick livshotande skador
  • 1385 fick åka till akuten
  • 451 har fortfarande inte blivit bra
  • 51 blev handikappade

Alla dessa biverkningar av vaccinet som KANSKE (men åter igen kanske inte) skyddar mot HPV – en infektion som 90 % av de smittade återhämtar sig från så småningom.

I stället för att utsätta er dotter (och nu tom er son) för detta potentiella farliga vaccin, kan du jobba förebyggande istället. Tala med ditt barn om HVP. Denna infektion smittas sexuellt så den kan till 100% förebyggas genom livsstilsval. Livmoderhalscancer beror inte på ”vaccinbrist”. Håll ditt immunförsvar starkt, så att det bättre kan hantera fysisk och psykisk stress.

Hur farligt är detta virus?

Trots att över 6 miljoner kvinnor varje år får HPV var det bara 2 %, av de patienter som deltog i en färsk undersökning, som infekterades av den sorts HPV som utsatte dem för större risker att utveckla livmoderhalscancer.

Det finns åtminstone 14 högrisk HPV som kan orsaka livmoderhalscancer men Gardasil/Cervarix påstås förebygga endast 2 av dessa:  HPV 16 och HPV 18.

Söker du på Gardasil på Dr Merola’s sida så får du 80 träffar (idag), så det finns mycket mer att läsa om man är intresserad!

Artikel i Aftonbladet januari 2008, urklipp:

  •   I juli dog en 18-årig kvinna i Tyskland samma dag som hon fått sin andra dos Gardasil. Hon hittades medvetslös och avled senare på sjukhus. Obduktionen har inte kunnat fastställa någon dödsorsak.
  •   I november avled en 19-årig kvinna i Österrike. Hon dog i sömnen, 22 dagar efter att hon fått sin första dos. Kvällen före var hon pigg och frisk. Inte heller här har obduktionen givit någon förklaring.
  •   I USA har myndigheterna fått rapporter om 17 dödsfall i samband med Gardasil. I de flesta fall har blodproppar och andra riskfaktorer spelat in, men två av dödsfallen är helt oförklarliga.

Mammor mot Gardasil Här finns massor att läsa! Sidan om biverkningar är alldeles för lång för att jag ska kunna plocka in något här, så jag skickar dig dit istället.

Nya siffror, plockat från Child Health Safety

The latest VAERS reports include:

•   376 abnormal pap smears post HPV vaccination
•   108 reports of anogenital warts found after HPV vaccination
•   224 reports of papillomavirus infections found after HPV vaccination
•   41 reports of cervical cancer after HPV vaccination
•   21,634  Adverse Events
•   95 Deaths

The numbers reflect approximately, 1 to 10% of the adverse event population reporting.  Medical consumers and physicians do not often think that vaccinations harm people – and therefore injuries and illnesses are not immediately associated with the vaccine.
Läs vad Zarah Öberg skriver om Gardasil. Här har hon samlat MASSOR med länkar om Gardasil och dess biverkningar!
Som sagt, det finns alltid en annan sida av myntet, och jag hoppas att jag fått dig att förstå det nu, och att du söker mer information innan du fattar ett beslut! Det är DIN hälsa och DU som bestämmer vad du vill utsätta din kropp för, låt ingen annan övertala dig till något som inte känns rätt!